Un individ ce tâhărea femeile din Constanța, furându-le poșetele, prins de polițiști

1211
Un individ ce tâhărea femeile din Constanța, furându-le poșetele, prins de polițiști - politistinoaptea-1550130823.jpg

Articole recomandate

La data de 13 februarie a.c., o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat pe un bulevard din municipiul Constanța, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Birolui Investigații Criminale al Poliție municipiului Constanța s-a stabilit faptul că respectivul bărbat ar fi comis una dintre fapte pe data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, asupra unei femei, în vârstă de 50 de ani, aflată în Cimitirul Central din Constanța, pe care ar fi deposedat-o de o o geantă în care se aflau un portofel și actul de identitate.


Totodată, polițiștii constănțeni au probat activitatea infracțională a bărbatului, care ar fi comis alte două fapte de tâlhărie, în zilele de 21 ianuarie, respectiv 9 februarie, asupra altor două femei, deposedate de mai multe bunuri. 


La data de 13 februarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 14 februarie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Mangalia, care a reclamat faptul că o persoană necunoscută i-ar fi smuls poșeta în timp ce se deplasa pe o alee din stațiune.

La scurt timp de la producerea faptei, polițiștii constănțeni au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 14 februarie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde