Un hoț care a spart un bar a sunat la 112, după ce s-a tăiat într-o vitrină

193
Un hoț care a spart un bar a sunat la 112, după ce s-a tăiat într-o vitrină - nta1zgfmytm3mwizzwzjotzhndbjmduy-1555595341.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 30 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sunat la 112 și a sesizat că a surprins în flagrant un furt în municipiul Suceava, mai mult, declarând că a fost lovit de hoțul care a ieșit din magazinul-bar spart. După cercetările poliției a rezultat însă că cel care a sunat la 112 este chiar hoțul, iar acesta s-a panicat în momentul în care s-a tăiat în vitrina barului pe care l-a spart.


Apelul la 112 a fost înregistrat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00. Valentin Petrea, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat comiterea unei spargeri pe Aleea Venus din Suceava, în cartierul George Enescu, scrie monitorulsv.ro. El a fost preluat de o ambulanță pentru că avea o tăietură la un picior.

El a declarat că a venit de la Câmpulung Moldovenesc spre Suceava pentru a retrage bani de la un bancomat și că a fost agresat de un necunoscut, spărgătorul barului. Din interiorul barului spart s-a reclamat sustragerea a 24 de pachete de țigări, precum și a sumei de 23 de lei.


Polițiștii au început să aibă suspiciuni, printre altele găsind asupra tânărului mai multe pachete de țigări din mărcile sustrase din bar.

Pe parcursul cercetărilor a rezultat că spărgătorul este chiar tânărul în vârstă de 30 de ani.

Din cercetările polițiștilor suceveni a rezultat că tânărul din Câmpulung Moldovenesc a venit la Suceava împreună cu un complice, cu mașina. Acesta a pus ochii pe magazinul-bar de pe Aleea Venus, aflat lângă stația de autobuz Confecția, de pe strada Universității. Aici, susțin anchetatorii, a coborât din mașină și a spart cu o cheie franceză geamul din partea stângă a barului și a pătruns în interior. După ce a luat din magazin mai multe pachete de țigări și mărunta sumă de bani, în magazin s-a declanșat alarma, iar acesta s-a speriat. În momentul în care a ieșit din magazin, pe geamul pe care intrase, bărbatul s-a tăiat la piciorul drept într-un ciob de sticlă.

Pentru că cel care îi era complice fugise, tânărul care sângera puternic a sunat la 112 și a inventat povestea spusă inițial, susțin anchetatorii.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furt calificat". În cursul zilei de marți, pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ieri, tânărul a fost adus de polițiști la locul faptei, pentru reconstituire.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Suspectul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2598 secunde