Un hoț a fost prins după câteva ore de la jaf datorită unei postări pe Facebook

479
Un hoț a fost prins după câteva ore de la jaf datorită unei postări pe Facebook - furt-1566573348.jpg
Un jaf la un restaurant din Galați a fost rezolvat rapid, după o postare pe internet.


Angajații unui restaurant au rămas șocați joi dimineață când au venit la serviciu și au văzut că localul a fost spart. Au derulat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au observat că figura hoțului apare foarte clar, așa că au cerut public ajutor. În doar câteva ore, individul s-a predat.


Camerele de supraveghere din exteriorul și din interiorul restaurantului au surprins toate detaliile jafului. Individul a observat că în locul unei ferestre, fusese montat un panou din plastic. L-a tăiat și a intrat în local.


Hoțul a furat o tabletă și câteva obiecte fără mare valoare din bucătăria fast-food-ului. Administratorii restaurantului au anunțat poliția și totodată au postat pe Facebook, imaginile în care se vede figura individului. După numai câteva ore, cazul era rezolvat.


Polițiștii au constatat că individul, fără antecedente penale, dăduse lovitura și la un restaurant aflat în curs de renovare, din vecinătate, unde nu găsise nimic bun de furat.


Iulian Unguru, purtător de cuvânt al IPJ Galați: "Întreg prejudiciul a fost recuperat, iar partea vătămată a înțeles să se împace cu autorul."


Cazul a fost clasat pentru că potrivit legii, în cazul retragerii plângerii, urmărirea penală încetează. Hoțul a returnat bunurile furate și le-a cerut păgubiților să îl ierte, așa că a scăpat basma curată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8612 secunde