Un grup de motocicliști a fost snopit în bătaie de fostul viceprimar al Tuzlei

538
Un grup de motocicliști a fost snopit în bătaie de fostul viceprimar al Tuzlei - mitingmoto1349090593-1349124129.jpg
Un motociclist a ajuns la spital, după ce a vrut să facă pace între două grupuri, unul de motocicliști și altul de un șofer nemulțumit și gașca lui, care s-au bătut mai ceva ca într-un film de acțiune, duminică după amiază, pe DN 39.


Totul a pornit de la o șicanare în trafic, între motocicliști și șoferi. Se pare că motocicliștii nu au vrut să-i permită șoferului să vireze dreapta. Enervat, Marian Sărăcilă, fostul viceprimar al localității Tuzla, a tras pe dreapta și l-a sunat pe fiul său. Doru Sărăcilă, fiul fostului viceprimar, a sosit imediat la fața locului și, împreună cu tatăl și alți trei prieteni, i-au luat la bătaie pe motocicliști. Nimeni nu a putut să calmeze spiritele, iar cei care au încercat, au fost, la rândul lor, bătuți. Așa i s-a întâmplat și unui motociclist, care a ajuns la Spitalul Municipal Mangalia, prezentând multiple contuzii și fracturi. Ozder Beghim, de 37 de ani, din Limanu, trecea prin zonă și, văzând altercația, a oprit să vadă ce s-a întâmplat și cum poate să calmeze spiritele. Însă ideea lui de a face pace l-a costat scump. El este internat în spital, unde va rămâne ceva timp. 
În ceea ce-i privește pe bătăuși, au scăpat basma curată. Aceștia au fost audiați și, probabil, se vor alege cu un dosar penal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Inconștiența îl poate costa viața
Luni, 27 August 2012
Stire din Eveniment : Înjunghiat  de cumnată
Pagina a fost generata in 0.814 secunde