Un gardian a fost înjunghiat cu foarfeca de un deținut

204
Un gardian a fost înjunghiat cu foarfeca de un deținut - smurd48780838-1559767437.jpg

Articole recomandate

Un șef de tură de la Penitenciarul Deva a fost atacat miercuri cu o foarfecă de către un deținut, cunoscut ca fiind traficant de obiecte interzise în închisoare. În urma atacului, victima a suferit trei înțepături în partea stângă, intercostal și a fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Deva.

Incidentul s-a produs cu puțin timp înainte de terminarea schimbului, când se derula o operațiune de mutare a deținutului într-o altă cameră de detenție, potrivit liderului Sindicatului Independent "Vulturul", Nicolae Grosu.


''Colegul nostru a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, am aflat acum că este bine. Din păcate, cazurile de ultraj au devenit ceva cotidian în activitatea noastră, lucrătorii de penitenciar care lucrează de ani de zile cu aceste elemente violente ale societății nu au nici cea mai mică protecție legală. De multe ori, Federația Sindicatelor din sistemul penitenciar din care și sindicatul nostru face parte a solicitat modificarea legii, în sensul că dorim introducerea lucrătorilor de penitenciare în formă agravantă a acțiunii de ultraj", a spus Nicolae Grosu. Victima atacului este în acest moment în afara oricărui pericol.

sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9036 secunde