Un fost model al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis. Avea doar 24 de ani

576
Un fost model al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis. Avea doar 24 de ani - altelelumanare-1540899819.jpg

Articole recomandate

Constantin Toma, un fost model în vârstă de 24 ani, s-a sinucis. Tânărul, care locuia singur în apropiere de Ploiești, traversa o perioadă dificilă, scrie romaniatv.net

Constantin Toma s-a sinucis în propria locuință din Bucov, Prahova. Modelul în vârstă de 24 de ani a colaborat de-a lungul timpului cu Cătălin Botezatu și a fost găsit fără suflare în holul vilei sale în jurul orei 6 dimineața.

Constantim Toma s-a sinucis în urma unei depresii de care suferea de mai mult timp. El nu mai suporta problemele prin care trecea și a ales să se spânzure.

Tatăl acestuia a decedat în urmă cu doi ani, iar restul familiei sale se află în Zambia, acestea ar fi putut fi unele dintre motivele care l-au condus să facă asta.

Prietenii lui au încercat timp de mai multe luni să-l ajute și să-l scoată din această stare, însă fără succes, potrivit observatorulph.ro.

Surse din anturajul său au precizat că tânărul suferea de o depresie severă.

Zeci de mesaje triste au apărut pe contul său de Facebook, iar ideea că el nu mai există e refuzată complet de toți prietenii și foștii colegi alături de care a defilat de multe ori pe podiumuri.

"Dumnezeu să te ierte! Te-am cunoscut când aveai 7 ani, ne-am revăzut peste ani și râdeam de amintiri, mi-e greu să înțeleg de ce nu mai ești! Rămas bun , prieten drag! ???", "Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!", "Încă mi se pare ireal…?Dumnezeu să te odihnească în pace, nu te vom uita niciodată!!" sunt trei dintre mesajele cutremurătoare apărute pe pagina oficială de Facebook a lui Constantin Toma.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5007 secunde