Un copil din Buzău a ameninţat că se sinucide, după ce i-a fost blocat accesul la un joc online

303
Un copil din Buzău a ameninţat că se sinucide, după ce i-a fost blocat accesul la un joc online - minor-1634751356.jpg

Articole de la același autor

Un copil din Buzău a amenințat că se sinucide după ce administratorul unui joc online i-a blocat accesul la cont. Mesajul minorului a ajuns în atenția Interpol, care l-a identificat pe cel mic, anunță Inspectoratul General al Poliţiei.


„Un copil, utilizator al unei platforme de jocuri online, a alertat autorităţile la nivel mondial, prin transmiterea unui mesaj care conţinea ameninţări cu suicid. Totul a plecat de la disputa pe care a avut-o cu un alt utilizator al platformei, în urma căreia contul lui a fost blocat de către administrator.

Potrivit Digi24, fiindu-i imposibil să îşi continue jocurile, minorul a transmis un mesaj prin care a ameninţat că se sinucide dacă nu îşi recuperează contul de joc", se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, reprezentanţii site-ului au alertat imediat Interpol Washington, iar în urma verificărilor făcute a reieşit că utilizatorul este din Buzău.


„Cu ajutorul colegilor noştri de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Naţional Interpol şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, s-a reuşit identificarea minorului şi înlăturarea stării de pericol”, se mai menţionează în postare.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de determinarea sau înlesnirea sinuciderii, sub forma tentativei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5166 secunde