Un copil de patru ani a făcut prăpăd, după ce a furat mașina părinților

438
Un copil de patru ani a făcut prăpăd, după ce a furat mașina părinților - descrcare3-1537986763.jpg

Articole recomandate

Un copil de patru ani și jumătate, lăsat nesupravegheat de părinți, s-a urcat la volanul unei mașini, miercuri, pe o stradă din Oradea, unde a provocat rănirea unui muncitor, după care a lovit un alt autoturism și s-a oprit cu mașina într-un imobil. Muncitorul a suferit leziuni ușoare, însă polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și conducere fără permis, scrie digi24.ro

Incidentul a avut loc pe strada Seleușului din Oradea, unde un copil lăsat nesupravegheat de părinți a urcat în autoturismul familiei, care era descuiat și avea cheile în contact și pe care l-a pornit și l-a condus pe o distanță de aproximativ 20 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro că minorul a lovit cu mașina un bărbat de 43 de ani, care lucra la șosea.

"După ce a acroșat un muncitor, căruia i-a provocat leziuni ușoare, autoturismul condus de minor a pătruns pe sensul opus, unde a acroșat un alt autoturism, ulterior lovind un imobil", a precizat Alina Dinu.

Muncitorul a fost transportat la spital, însă medicii l-au lăsat să plece acasă după ce i-au acordat îngrijiri, el suferind contuzii ușoare.

Copilul nu va putea fi cercetat penal, însă polițiștii au deschis un dosar penal, conform procedurilor, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis.

Sursa: News.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0267 secunde