Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă

226
Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă - 1img20180627wa003588655700-1530109615.jpg

Articole recomandate

Un copil de trei luni a fost rănit, miercuri, de un autocamion care a intrat într-o casă din localitatea Corunca, din Mureș, vehiculul fiind scăpat de sub control după ce a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate de trecere.

"Accidentul s-a petrecut pe DN 13 E60, pe raza localității Corunca, unde, pe fondul neacordării de prioritate de către un autoturism, o autoutilitară a fost proiectată într-o casă de pe marginea șoselei. În urma evenimentului au fost rănite patru persoane, două din autoturism, șoferul autoutilitarei și un copil în vârstă de 3 luni, aflat în casă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Emanuela Rugină, care nu a putut preciza care este starea victimelor.

Circulația pe DN 13 E60, în apropiere de Târgu Mureș, s-a desfășurat cu dificultate.

Tot miercuri, pe Drumul Național 13 E60, la kilometrul 143, în localitatea Chendu, în urma coliziunii frontale dintre două TIR-uri, circulația rutieră a fost blocată, timp de cel puțin două ore, traficul rutier revenind la normal abia după aproape șapte ore de la producerea accidentului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș a anunțat că în urma tamponării dintre cele două TIR-uri, într-o curbă periculoasă, o persoană a ajuns la UPU SMURD Târgu Mureș cu răni grave. Unul dintre TIR-uri transporta sticle și butoaie cu bere, al doilea nu avea încărcătură, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0519 secunde