Un copil a murit, iar altul este în comă. Străbunica le-a dat otravă în loc de sirop de tuse

473
Un copil a murit, iar altul este în comă. Străbunica le-a dat otravă în loc de sirop de tuse - copil21377000-1320138519.jpg
Caz dramatic la Călărași. O fetiță în vârstă de trei ani din comuna călărășeană Unirea a murit, iar fratele ei în vârstă de cinci ani este în comă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București, după ce străbunica lor le-a dat să bea otravă pentru șobolani, confundând substanța cu siropul de tuse.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Călărași, copiii se aflau în grija bătrânei, iar mama acestora lăsase o sticluță cu sirop de tuse pentru că ambii erau răciți. Din greșeală, femeia a încurcat medicamentul cu otrava pentru șobolani, iar la scurt timp după ce au băut substanța copiiilor li s-a făcut rău și au fost transportați la spital în stare gravă.

"La noi au ajuns în stare foarte gravă, au fost stabilizați și am decis să-i trimitem la București, la Spitalul Grigore Alexandrescu", a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, dr. Victor Verinceanu.

Fetița în vârstă de trei ani a murit, însă, la unitatea medicală și va fi înmormântată marți, în timp ce fratele său mai mare este internat în comă.

Poliția a început o anchetă în acest caz. "Inițial s-au început cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dar acum va fi schimbată încadrarea juridică a faptei, ancheta fiind n curs de desfășurare", a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, inspector Ramona Tudor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Misterele morții profesoarei de la ASE
Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Actual : Și-a anunțat moartea  pe Twitter
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Sport : A murit tatăl lui Andrei Szemerjai
Pagina a fost generata in 0.2432 secunde