€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Un constănțean creștea cannabis în apartament. DIICOT a intrat pe fir

Ştire online publicată Vineri, 18 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii constănțenii au prins un bărbat din Constanța, care creștea cannabis în apartament și îl vindea apoi, pe stradă.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, în cursul zilei de marți, 15 ianuarie, două percheziții la locuințele unui bărbat de 47 de ani, bănuit de operațiuni ilegale cu droguri.

„Din cercetări a reieșit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc (cannabis), pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța. În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde. Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, sub acuzația de trafic de droguri de risc.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7135 secunde