Un constănțean a rămas fără un ochi, după un scandal în plină stradă

201
2
Un constănțean a rămas fără un ochi, după un scandal în plină stradă - politia-1363961837.jpg
Un constănțean de 64 de ani a rămas fără un ochi după ce a fost bătut de doi indivizi. Potrivit oamenilor legii, totul a pornit de la faptul că bărbatul a atras atenția unor persoane de etnie romă asupra comportamentului necuviincios pe care-l aveau într-un mijloc de transport în comun. Aceștia l-au urmărit când a coborât din autobuz, în cartierul Tomis Nord și l-au atacat. Ei l-au lovit cu o piatră în zona ochiului stâng, după care s-au făcut nevăzuți. 

Transportat de urgență la spital, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Medicii nu au mai putut însă să-i salveze ochiul.

Acum, cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 2, care au demarat o anchetă pentru a-i găsi pe făptași. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, urmează să se stabilească și încadrarea juridică a faptei. Polițiștii spun că au deja un cerc de suspecți.

Comentează știrea

hmm
22 martie 2013
tigani

Sunt tigani, nu au nici o vina.

Gigi
22 martie 2013
Tigani

Tigani borati. Si da, nu au nici o vina. Asa sunt tiganii borati care trebuie impuscati in picioare si dupa spanzurati de maini in mijlocul bulevardelor, in lco de bannere,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde