Un CONSTĂNȚEAN A MURIT în atentatul din AFGANISTAN. Citește mesajul cutremurător al fiului său!

1529

Articole de la același autor

Doliu la Constanța. Un fost jandarm din municipiu și-a pierdut viața în tragicul atentat cu o mașina capcană, ce a avut loc în această dimineață la "Camp Pinnacle", Afganistan. Paul Cristian Boulean avea 43 de ani, era căsătorit și avea un băiat de 20 de ani. Apropiații spun că bărbatul era jovial, colegial și se implica mereu în tot felul de activități. Cristian Boulean a fost jandarm la Cernavodă până în 2004, când s-a angajat la firma Dyncorp International, o firmă internațională ce asigură în Afganistan servicii de securitate, de logistică, dar și de instruire pentru forțele afgane. Constănțeanul își desfășura activitatea având statut de civil.


Fiul lui Cristian Boulean, Robert a postat în cursul acestei zile pe pagina sa de Facebook modul în care a fost informat despre moartea tatălui său. "Sunt fiul lui, este bine tata? In urma atentatului am primit niste vesti proaste referitoare la el. A venit cineva de la pasapoarte si ne-a spus ca a primit fax de la ambasada, cum ca tata ar fi decedat. Ajutati-ma va rog sa aflu daca tata mai este in viata."


În jurul orei 16.00, Robert a revenit cu un mesaj pentru tatăl său. "Tata te voi iubi pt. TOTDEAUNA , la fel ca in prima zi din viata mea", a scris tânărul pe pagina personală a tatălui său.


"Într-o zi mi-a adus o plachetă..."


Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, Costică Cojoc și-l amintește pe Cristian de pe vremea când activa în cadrul inspectoratului. "A fost jandarm până în 2004, l-am avut subordonat la Cernavodă. Era un băiat plin de viață, serios, colegial, care se implica în activități, care genera o stare de bine colegilor. Prima dată a plecat în Irak tot la o firmă ce se ocupa cu paza și protecția obiectivelor și a persoanelor. Apoi a plecat în Afganistan. A mai trecut pe la mine pentru că fratele lui este ofițer la noi, așa că am ținut legătura. Ba chiar țin minte că într-o zi mi-a adus o plachetă cu drapelele tuturor țărilor implicate în menținerea păcii în Afganistan. Avea un bun simț extraordinar, era foarte bine angrenat în sistemul militar. Spunea că e foarte periculos în Afganistan. Ne pare foarte rău", a declarat pentru Cuget Liber, Costică Cojoc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde