Un consilier local a comandat incendierea unui magazin. Primarul, următorul pe listă. "Voia să ard în casă"

868
Un consilier local a comandat incendierea unui magazin. Primarul, următorul pe listă.

Articole recomandate

Un consilier local din județul Constanța a plătit doi tineri pentru a incendia un magazin din satul Viile, comuna Ion Corvin. Florina Nedea era nemulțumită de concurență și că magazinul respectiv, amplasat în vecinătatea alimentarei pe care o deținea, are mai mulți clienți. Astfel, femeia s-a înțeles cu doi tineri, cunoscuți cu antecedente penale, pentru a îndeplini mai multe incendieri de societăți comerciale și locuințe.



Vizată a fost chiar și primarul din localitate, Marcela Rădulescu. Florina Nedea, în vârstă de 50 de ani, este fostă candidată la fotoliul de primar, în 2016, dar și soția fostului primar.

"Este o persoană cu probleme psihice, cine ar face așa ceva? Știu că exista o listă cu persoanele cărora urma să le dea foc, iar eu eram următoarea. Voia să ard în casă, așa au declarat cei doi tineri când au fost audiați de polițiști. Eu locuiesc cu fratele, cumnata, copiii lor. Știam că are probleme, dar nu îmi imaginam că ar fi în stare de asta. Ar trebui internată, dusă la un ospiciu", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcela Rădulescu, primarul comunei Ion Corvin.

Polițiștii postului Ion Corvin, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, cercetate în cazul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere prin incendiere. Este vorba de Florina Nedea, de 50 ani, Ionuț G., de 19 ani și George C., în vârstă de 21 de ani.

"Intenționez să fac o plângere, pentru că sunt foarte speriată și nu mă simt deloc în siguranță. Nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce ar putea să se întâmple. Fiind o persoană cu probleme psihice, ea își poate duce planul în aplicare", a mai adăugat Marcela Rădulescu.

La data de 4 iunie, polițiștii constănțeni au reținut persoanele în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5704 secunde