Un cetățean britanic, ieșit la plimbare pe plajă în Bulgaria, a ajuns la Mangalia!

453
Un cetățean britanic, ieșit la plimbare pe plajă în Bulgaria, a ajuns la Mangalia! - 01e8c30ab6bb4bf5bb5146f1722acf9d-1620884470.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean britanic care a trecut ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe plajă.
Duminică, 9 mai, în jurul orei 18.30., poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat la aproximativ 200 metri de la frontieră, pe teritoriul României, un bărbat care a trecut ilegal frontiera de stat, pe jos, din Bulgaria în țara noastră. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, este cetățean britanic. Acesta a declarat că se plimba pe plajă în Bulgaria și a trecut granița neintenționat. Pe de altă parte, polițiștii afirmă că zona de frontieră este delimitată corespunzător. 
În cauză, se derulează verificări cu privire la încălcarea regimului juridic al frontierei de stat, cetățeanul britanic fiind preluat de autoritățile de frontieră bulgare, în baza protocolului româno-bulgar în vederea continuării cercetărilor.
„Poliția de Frontieră Română informează publicul larg asupra faptului că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, trecerea frontierei de stat a României de către persoane, mijloace de transport, mărfuri și alte bunuri se face prin punctele de trecere a frontierei de stat autorizate, deschise traficului internațional”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5943 secunde