Mai multe ştiri online:

Un bosniac cu cetățenie suedeză, prins la Constanța pentru crime de război

Ştire online publicată Joi, 30 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un bosniac de 57 de ani, dat în urmărire internațională pentru crime de război, a fost prins, ieri, la Constanța. Polițiștii de investigații criminale din Constanța l-au depistat pe Zoran Stojcic după un schimb de date și informații asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.


„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internațională, emisă de autoritățile bosniace. Bărbatul în cauză, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internațională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7274 secunde