Mai multe ştiri online:

Un bebeluș de 4 luni a fost găsit mort în casă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă

Ştire online publicată Joi, 23 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O tânără de 16 ani a sunat miercuri la 112 și a anunțat că și-a găsit pruncul decedat într-o cameră a casei în care locuia. Anchetatorii s-au deplasat la locul indicat de adolescentă și au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.Incidentul s-a produs miercuri în localitatea Salcia din județul Brăila. Moartea bebelușului de patru luni a fost anunțată la poliție de către mama sa, o tânără de 16 ani. Anchetatorii care s-au deplasat la locuința tinerei au stabilit că bebelușul nu prezenta urme vizibile de violență, însă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Zilele trecute, copilul a fost consultat de un medic, care nu a constatat probleme de sănătate. Anchetatorii urmează acum să stabilească cum a murit copilul. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7442 secunde