Un bărbat și o femeie din Constanța, păcăliți cu 45.000 lei prin metoda "Accidentul"

254
Un bărbat și o femeie din Constanța, păcăliți cu 45.000 lei prin metoda
Ieri, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 02.00 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fratele lui a fost implicat într-un accident rutier. 


Acesta a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 30.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței.


Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către o femie, în vârstă de 82 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 00.00, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul și nora sa au fost implicați într-un accident rutier. Acesta a cerut suma de 15.000 de lei pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă.


Bătrâna a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 1.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței. În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7343 secunde