Un bărbat și-a violat fiica timp de cinci ani, de când fetița avea doar șase ani

1316
Un bărbat și-a violat fiica timp de cinci ani, de când fetița avea doar șase ani - childabuseg1109468x3291-1315238593.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț l-au deferit justiției, în stare de arest preventiv, pe Constantin Amoșneagului, pe care îl acuză de viol și incest. Bărbatul este acuzat că în perioada 2005-2010, a întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa minoră, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au stabilit că victima, o fetiță de 12 ani, și tatăl ei locuiau în gospodăria unei mătuși, într-o comună din județul Neamț. Fetița se afla în grija tatălui, după ce aceasta fusese abadonată de la vârsta de doi ani de mama naturală.

Începând din anul 2005, când fetița avea 6 ani, inculpatul a determinat-o să întrețină cu el raporturi sexuale normale.

Situația de coșmar a continuat pentru fetiță până în primăvara anului 2010, când aceasta a fost în măsură să conștientizeze că este victima unui abuz.

Potrivit procurorilor, acțiunile deplorabile ale inculpatului au fost favorizate și de lipsa de reacție a familiei.

Deși nu a conștientizat semnificația actelor la care era supusă, fetița le-a perceput totuși ca fiind traumatizante. De la vârsta de șapte ani, copila i-a povestit mătușii inculpatului, de 75 de ani, despre situație, însă aceasta susține că nu i-a dat crezare. Cu toate acestea, mătușa a luat-o pe fetiță să doarmă cu ea în încăperea pe care o folosea, însă abia după ce a împlinit vârsta de nouă ani.

Chiar și după acest moment, bărbatul a întreținut cu fiica sa raporturi sexuale, când mătușa sa lipsea de acasă.

Procurorii au fost sesizați de un reprezentant al autorității tutelare de la primăria comunei în care aceștia locuiau, după ce faptele au ajuns să fie cunoscute în afara mediului familial, fetița destăinuindu-se unor colege de școală.

Certificatul medic-legal a scos la iveală faptul că fetița prezenta o deflorare veche.

Bărbatul a fost arestat preventiv de Tribunalul Neamț, care a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 29 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 August 2011
Stire din Eveniment : Bestii cu pantalonii-n vine
Pagina a fost generata in 0.1875 secunde