Accident rutier neobișnuit

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat cu căruța într-un copac

3403
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat cu căruța într-un copac - f13989c13ba269621a1b1135c3be3617.jpg
Un accident rutier pe cât de neobișnuit pe atât de grav s-a produs sâmbătă seara între localitățile Sibioara și Lumina. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu căruța într-un copac de pe marginea drumului. Se pare că victima a scăpat calul de sub control, care s-a speriat și a ieșit de pe șosea, atelajul izbindu-se de un pom aflat pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat.
Potrivit polițiștilor de la rutieră, Petre Zamfirache, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, mâna o căruță cu un cal pe DN 22 dintre localitățile Lumina și Sibioara când, din cauze necunoscute, a pierdut controlul atelajului. Căruța a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, căruțașul a murit pe loc, medicii de pe ambulanță încercând în zadar să îl resusciteze.
Accidentul este cercetat de polițiștii rutieri deoarece s-a petrecut pe un drum public și în eveniment a fost implicat cel puțin un vehicul aflat în mișcare.
Potrivit legislației rutiere, circulația căruțelor este interzisă pe autostrăzi, drumuri europene și naționale. În aceste condiții, atelajul implicat în accidentul de sâmbătă nu avea voie să circule pe acel drum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4055 secunde