€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Un bărbat și-a înjunghiat de 30 de ori soția, apoi s-a aruncat de la etajul 9

Ştire online publicată Luni, 25 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Un bărbat și-a înjunghiat de 30 de ori soția, apoi s-a aruncat de la etajul 9 - img78514800-1551079262.jpg
Polițiștii fac cercetări în cazul unui bărbat din municipiul Arad care și-ar fi ucis soția, în noaptea de duminică spre luni, cu mai multe lovituri de cuțit, iar ulterior s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, în locuință fiind prezent și copilul de zece ani al cuplului, potrivit Agerpres.


Crima a fost anunțată la 112, iar polițiștii au găsit în locuință o femeie de 38 de ani înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soțul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, și-a înjunghiat soția cu un cuțit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu același cuțit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj.

În locuință a fost prezent și copilul de zece ani al cuplului, care urmează să fie consiliat de specialiști.

Procurorii și polițiștii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze și locatari din bloc.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9025 secunde