€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Un bărbat și-a dat foc în cimitir după ce s-a certat cu nevasta și a bătut-o cu ciocanul

Ştire online publicată Duminică, 31 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
foto: stirileprotv.ro
Un bărbat și-a dat foc în cimitir după ce s-a certat cu nevasta și a bătut-o cu ciocanul - 61931434-1514732760.jpg
Tentativă de suicid, în Cimitirul Municipal din Brăila, sâmbătă dimineață. Un bărbat de 46 ani și-a dat foc, chiar sub ochii polițiștilor, acuzând „problemele din viața sentimentală”, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei.

Se pare că în noaptea de vineri spre sâmbătă omul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, și-ar fi lovit soția cu ciocanul. Femeia a chemat Poliția și doar așa scăpat de furia bărbatului.

Ulterior, acesta a plecat de acasă și și-a petrecut toată noaptea în Cimitirul Municipal, la mormântul surorii sale, decedată în toamna acestui an. Oamenii legii au fost anunțați că bărbatul intenționează să-și pună capăt zilelor, așa că la fața locului au ajuns și pompierii și jandarmii. Printre ei se aflau și negociatori.

La un moment dat, bărbatul a fost sunat, iar cele auzite la telefon l-au determinat să toarne benzină pe el și să-și dea foc. Din fericire, pompierii au reușit să stingă flăcările ce îl cuprinseseră, iar individul a rămas în viață. Și-a provocat arsuri pe circa 50% din suprafața corpului, de gradul I și II.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6952 secunde