Un bărbat s-a filmat în timp ce își bătea copiii și i-a trimis imaginile soției

1344
Un bărbat s-a filmat în timp ce își bătea copiii și i-a trimis imaginile soției - mgxr9wjpcxt2l-1554285677.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Galați s-a filmat în timp ce-și bătea copiii, de 2, respectiv 5 ani, și a trimis filmarea mamei acestora, care l-a părăsit și a plecat la muncă în străinătate.

Polițiștii s-au sesizat în urma unei plângeri și s-au deplasat la locuința bărbatului de 41 de ani, din localitatea Nicorești.

"Din verificări, a reieșit că în zilei de marți, în jurul orei 12,00, bărbatul i-ar fi agresat fizic filmând agresiunea cu telefonul mobil și a trimis imaginile soției sale care este plecată în străinătate. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o durată de cinci zile prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de cei doi copii la distanță mai mică de 100 de metri și totodată au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Galați, Gabriela Costin.

Direcția Generală de Protecția Copilului Galați a deschis o anchetă și i-au preluat pe cei doi copii împreună cu bunica paternă.

"Copiii au fost luați din spațiul în care au fost agresați de tatăl lor și sunt în loc sigur, urmând să le asigurăm acum o măsură de protecție, ori un plasament la familie extinsă, ori plasament la un asistent maternal. Sunt împreună cu bunica paternă, iar copiii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, nu au semne de violență. Cazul era la noi în evidență, monitorizăm cazul pentru că este vorba de un părinte violent. Decăderea de drepturi a tatălui poate fi hotărâtă doar de instanță", a declarat directorul adjunct al instituției, Ion Groza, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8788 secunde