Un bărbat murit după ce a fost aspirat într-o conductă de apă

403
Un bărbat murit după ce a fost aspirat într-o conductă de apă - ambulantartv53090400-1321016224.jpg
Un bărbat de 51 de ani, angajat al combinatului Alum SA din Tulcea, a murit astăzi, după ce a fost aspirat pe o lungime de 10 metri în interiorul unei conducte de alimentare cu apă a unității economice, informează Agerpres.

Tulceanul lucra alături de alți doi colegi pentru a depista cauza presiunii reduse a apei de pe conductă, potrivit șefului Inspectoratului Teritorial de Muncă, Ali Izet, evenimentul producându-se după ce aceștia au decupat o porțiune din conducta care trecea pe terenul aparținând unui alt combinat din oraș, Feral SRL.

"Atunci când bărbatul a bătut cu ciocanul în tabla decupată s-a produs fenomenul de vid în interiorul conductei, iar el a fost aspirat în aceasta, cu toată opoziția colegilor săi care l-au ținut de picior. La un interval de 30 de minute, pompierii l-au găsit într-o baltă de sânge, la o distanță de 10 metri de la decupaj, în drum spre spital bărbatul murind, din cauza multiplelor traumatisme craniene", a declarat Ali Izet.

Conducta la care lucrau cei trei angajați ai combinatului Alum SA alimentează unitatea cu apă direct din Dunăre și trece prin curtea combinatului Feral SRL, având în vedere că, înainte de 1989, cele două unități economice făceau parte din Combinatul Metalurgic Tulcea.

Potrivit ITM, acesta este al 27-lea eveniment cercetat de la începutul anului de inspectorii de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sport : Cine sunt campionii saltelelor
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ziua porților deschise la Cetatea Noviodunum
Pagina a fost generata in 0.2279 secunde