Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu și-a omorât vecinul. Criminalul se întoarce iar după gratii

702
Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu și-a omorât vecinul. Criminalul se întoarce iar după gratii - prison-1512419569.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Frățești, județul Giurgiu, eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, s-a întors după gratii, după ce, în urma unei discuții aprinse, acesta și-a omorât vecinul.

Bărbatul din Frățești, care a fost arestat pentru omor, fusese eliberat din închisoare în luna octombrie, după ce a ispășit aproape șapte ani pentru violare de domiciliu și vătămare corporală gravă.

Polițiștii susțin că în data de 2 decembrie George Glonț și-a omorât vecinul, un bărbat de 52 de ani, în urma unui conflict spontan.

"Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, care la data de 2 decembrie, în timp ce se afla la locuința unui consătean, de 52 ani, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp tăietor-înțepător, în urma cărora bărbatul a decedat. Agresorul a fost identificat și depistat la scurt timp de la producerea faptei de către polițiști", a spus Constantin Șuță.

La rândul său, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Andreea Nadin Albu a declarat că bărbatul este acuzat de omor.

"Este inculpat pentru infracțiunea de omor. A fost arestat pentru 30 de zile", a spus prim-procurorul.

Bărbatul a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu în luna octombrie. Acesta s-a aflat în închisoare în ultimii șapte ani, după ce a fost condamnat la opt ani pentru violare de domiciliu și vătămare corporală gravă, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde