Un bărbat de 52 din Constanța de ani a murit de GRIPĂ PORCINĂ

397
Un bărbat de 52 din Constanța de ani a murit de GRIPĂ PORCINĂ - carantina-1362229076.jpg
Bărbatul fusese internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța în data de 24 februarie și, după ce i s-a confirmat confirmat diagnosticul de gripă porcină și starea i s-a agravat,a fost transferat la Tarapie Intensivă, o ramură separată a Spitalului din Constanța, unde a decedat.
Bărbatul în vârstă de 52 de ani din Constanța a murit noaptea trecută, starea agravându-i-se în ciuda tratamentului administrat de medici. În afară de gripă porcină, bărbatul mai suferea de șase boli, după cum au constatat medicii care s-au ocupat de cazul său, între care și de obezitate și, de asemenea, era suspect de diabet.

Vasile Astărăstoaie, președintele Colegiului Medicilor din România, a declarat pentru România TV că acesta este un caz izolat, spunând că nu poate fi vorba despre o epidemie de gripă porcină. Acest tip de gripă nu are, practic, nimic deosebit de o gripă obișnuită, a mai spus Astărăstoaie, precizând că se deosebește "doar prin materialul genetic".

Astfel, în cazul gripei porcine contează foarte mult starea de sănătate a pacientului respectiv. Cu cât este mai sănătos, cu atât este mai rezistent și mai ferit de efectele gripei porcine și se vindecă mai repede dacă se îmbolnăvește, a mai explicat Astărăstoaie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Actual : Vedetă TV, UCISĂ de un rechin
Pagina a fost generata in 0.7303 secunde