Un bărbat de 31 de ani și-a ucis cu cruzime mama. Cum l-au găsit polițiștii

295
Un bărbat de 31 de ani și-a ucis cu cruzime mama. Cum l-au găsit polițiștii - crima-1588851550.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 31 de ani din Brașov, depresiv, după cum susține familia, este bănuit că și-a ucis mama cu o cruzime rar întâlnită.


Tânărul ar fi încercat apoi să ascundă crima, susțin anchetatorii. Fratele suspectului ar fi încercat să intervină, însă a fost la rândul lui înjunghiat.


În orele dinaintea crimei, spun vecinii, din casa familiei s-au auzit scandaluri în serie, tot mai violente, iar oamenii alarmați au chemat poliția și marți seara și miercuri dimineață.


După plecarea agenților, cearta a reizbucnit. Nimeni nu știe deocamdată motivul. În casă se aflau cei doi tineri - de 31 și 34 de ani, și mama lor. Procurorii spun că fiul cel mic, într-o criză de furie, și-a atacat mama în bucătărie și a înjunghiat-o. Fratele lui ar fi încercat cu disperare să o apere, dar a fost și el rănit.


Polițiștii au găsit în locuința o priveliște terifiantă. Presupusul agresor, plin de sânge, era acolo și încerca să ascundă urmele crimei.


Suspectul a fost încătușat, iar anchetatorii cer arestarea preventivă. Va fi supus unor teste, pentru eventuala depistare a unor urme de droguri.


Suspectul este acuzat de omor calificat, iar anchetatorii încearcă să afle mobilul crimei.


Sursa: stirileprotv.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0909 secunde