Un bărbat care și-a ucis iubita în bătaie trebuie să le plătească daune copiilor lor

184
Un bărbat care și-a ucis iubita în bătaie trebuie să le plătească daune copiilor lor - crima1-1561047339.jpg

Articole recomandate

După ce și-a ucis în bătaie parteneră de viață și i-a lăsat fără mama pe cei cinci copii ai lor, un bărbat din județul Iași și-a primit acum condamnarea.


Trebuie să le plătească daune copiilor, în total, 250.000 de lei. Individul își va petrece următorii 12 ani în închisoare.


Mai precis, bărbatul în vârstă de 38 de ani trebuie să achite fiecăruia dintre cei cinci copii câte 50.000 de lei, în total 250.000 de lei. Adică de zece ori mai mult decât ceruse avocatul Direcției pentru Protecția Copilului Iași care i-a reprezentat pe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani.


El a cerut în instanță daune de câte 5.000 de lei pentru fiecare, însă avocatul din oficiu a considerat că suma este prea mică având în vedere că acești copii vor crește fără mamă. De asemenea, magistrații de la Curtea de Apel l-au condamnat definitiv pe individ la 12 ani de închisoare.


În octombrie anul trecut, bărbatul și-a omorât în bătaie parteneră, din cauză că o găsise beată acasă. Procurorii spun că a lovit-o cu pumnii și picioarele până când biata femeie și-a dat ultima suflare. Când a comis crima, individul era și el beat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9494 secunde