Un bărbat a murit după o operație de scoatere a amigdalelor

465
Un bărbat a murit după o operație de scoatere a amigdalelor - spitalmedici-1617462067.jpg

Articole recomandate

Acuzații grave la adresa unor medici după ce un bărbat a murit la doar o săptămână de la operația de amigdalită. Familia a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor și s-a efecutat necropsia bărbatului, potrivit Digi24.




"Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani din Craiova. Acesta a mers în urmă cu o săptămână la o clinică privată din municipiu unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acolo i-au fost scoase amigdalele, iar după câteva ore a plecat acasă. După 3 zile, bărbatul s-a simțit rău și a sunat la clinica respectivă. A fost chemat acolo, a fost supus unui control de către medicul care l-a operat, și i s-a spus că totul este în regulă și va trebui să aștepte câteva zile până când se va vindeca. La scurt timp, pacientul s-a simțit tot mai rău, și a chemat ambulanța. Acesta a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde, din păcate, a decedat după două zile.


Familia acuză medicii de la clinica privată de malpraxis și a depus mai multe plângeri la Poliție, la Parchet și la Colegiul Medicilor. Astăzi a venit și rezultatul necropsiei cu cauza morții. Se pare că medicul care l-a operat i-ar fi tăiat artera carotidă. Acum, polițiștii și cei de la Colegiul Medicilor trebuie să stabilească vina celor care l-au operat", a spus Elena Alexandru, jurnalist Digi24.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.803 secunde