Un bărbat a fost ucis din greșeală. Asasinii căutau de fapt pe altcineva!

292
Un bărbat a fost ucis din greșeală. Asasinii căutau de fapt pe altcineva! - ambulantaaccidentatarecasresizeb-1351875866.jpg

Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, într-o casă din cartierul clujean Zorilor. Se pare că asasinii îl căutau, de fapt, pe colocatarul bărbatului ucis.

Victima locuia temporar, cu un prieten, în casa în care a avut loc crima. Aseară, după ce s-au întors acasă de la serviciu, trei rromi au intrat peste ei. Când unul dintre indivizi a scos cuțitul, prietenul victimei a rupt-o la fugă și a sunat la poliție. Din nefericire, victima nu a apucat să facă același lucru și a murit înjunghiată în zona gâtului. Bărbatul care a scăpat de agresori și-a strâns astăzi lucrurile și a părăsit locuința.

Cei trei suspecti au fost duși la audieri, iar unul a fost reținut și a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă până când se va stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă crima.


Reprezentanții IML Cluj au declarat că autopsia a fost efectuată de urgență și a durat toată noaptea. Ei au precizat că rezultatele autopsiei nu pot fi făcute publice deocamdată, în condițiile în care ancheta este în desfășurare, informează provincianews.ro

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.338 secunde