Un bărbat a fost ucis din greșeală. Asasinii căutau de fapt pe altcineva!

Vineri, 02 Noiembrie 2012, 19:04
223
Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, într-o casă din cartierul clujean Zorilor. Se pare că asasinii îl căutau, de fapt, pe colocatarul bărbatului ucis.

Victima locuia temporar, cu un prieten, în casa în care a avut loc crima. Aseară, după ce s-au întors acasă de la serviciu, trei rromi au intrat peste ei. Când unul dintre indivizi a scos cuțitul, prietenul victimei a rupt-o la fugă și a sunat la poliție. Din nefericire, victima nu a apucat să facă același lucru și a murit înjunghiată în zona gâtului. Bărbatul care a scăpat de agresori și-a strâns astăzi lucrurile și a părăsit locuința.

Cei trei suspecti au fost duși la audieri, iar unul a fost reținut și a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă până când se va stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă crima.

Reprezentanții IML Cluj au declarat că autopsia a fost efectuată de urgență și a durat toată noaptea. Ei au precizat că rezultatele autopsiei nu pot fi făcute publice deocamdată, în condițiile în care ancheta este în desfășurare, informează provincianews.ro

 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3121 secunde