Un bărbat a fost găsit mort pe câmp. Acesta ar fi consumat alcool și ar fi adormit în frig după ce a căzut pe gheață

114
Un bărbat a fost găsit mort pe câmp. Acesta ar fi consumat alcool și ar fi adormit în frig după ce a căzut pe gheață - deces-1451918648.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Galați a fost găsit mort sâmbătă în zona unei ferme agricole unde lucra, informează B1.ro.

Potrivit medicilor legiști, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a băut alcool și ar fi adormit în frig după ce a căzut pe gheață, decesul său fiind provocat de hipotermie. Corpul bărbatului a fost găsit sâmbătă de o persoană lână o stație de alimentare cu apă de la periferia municipiului Galați.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

"Este vorba despre un bărbat de 59 de ani găsit în zona unei stații de alimentare cu apă din Bădălan. Era căzut pe gheață în zona stației de acolo. Avea o hipotermie destul de ridicată.

Probabil după ce a căzut a adormit în frig. La Direcția de Sănătate Publică s-a raportat astăzi (n.r. - luni) că în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că bărbatul a murit din cauza unui stop cardiorespirator consecutiv stării de hipotermie", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Valentin Boldea.

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Potrivit unor surse din rândul achatatorilor, pr corupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5412 secunde