Un bărbat a fost arestat, după ce a strigat "Allahu Akbar", la intrarea în Palatul Parlamentului

655
3
Un bărbat a fost arestat, după ce a strigat

Articole recomandate

Un bărbat a fost reținut după ce a strigat "Allahu Akbar""("Allah este mare!") la intrarea în Palatul Parlamentului. Incidentul de securitate a avut loc vineri dimineața.

Reprezentantul SPP a declarat că incidentul a avut loc la Târgul de Nunți de la Palatul Parlamentului. După strigăt, a fost pus la pământ și imobilizat de forțele SPP, fiind dus la secție, informează ProTV.

"Barbatul a strigat "Allahu Akbar" chiar in timp ce se afla in filtrul de securitate. Colegii mei l-au pus la pamant si l-au imobilizat. Abia dupa ce a fost tintuit la pamant, barbatul si-a dat seama de gafa pe care a facut-o. A fost condus la o sectie de Politie si ei se vor ocupa mai departe. Cetateanul este roman, dar nu va pot dezvalui identitatea lui", a declarat reprezentantul SPP.

Individul le-a declarat polițiștilor că a vrut doar să facă o glumă.

Comentează știrea

rodica
21 noiembrie 2015
oferta job

Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Cristi
21 noiembrie 2015
Gresit !

De unde dracu sa stie militienii nostri araba ? Ca nici limba romana nu prea e materna ... Ar fi trebuit sa strige , de exemplu , ,,Aladin , Aladin , freaca lampa mea putin ! '' Sau , ,,Ali Baba , Ali Baba , unde-i Allahu omnipotent , sa vada , saracu , mia de hoti in parlament ...''

ismail /brussel
23 noiembrie 2015
amenitarea allahu akbar semn de terorism !

Din gluma pot iesi la scandaluri spre exeplu asta ci strigarea ce nu crezi ca se puoate dai 5000 de ruro la un drogat sa vetzi de nu asi ia si covorul lui alsdin si vesta cu bomba de striga abdule dumnezeu este mare haa haaa rad ce facea daca era an brussel ieri si sa dtriga 1.era an puscat an pivior 2.era interogat si cercrtat 24de ore3.amenda de 5000 de euro sau 1de puscarie de ce zic asta nui de glumit punea securitstea pe jar se dadea informati iar dirctiile de caitare era la rascruci si lumea e ra mai an panica si prrsa agitata .iar ---- strigarea dumnezeu e mare se face prin verset din coran de ceilalti asa se procedeaza an secta jihadista din curiozitste vedeti pe saitu sursa youtib.com asa ca aveti grija un cuvant costa indiferent ce spunem pe unde ne aflam cu cine vb .ciau atat de la bla bla bla .

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Avocat pentru o zi
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 1.1081 secunde