Un băiat de trei ani a murit după ce a căzut într-o hazna, la Năvodari

336
2
Un băiat de trei ani a murit  după ce a căzut într-o hazna,  la Năvodari - un-1462987352.jpg
Un copil de trei ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-o hazna din curtea în care locuia, pe strada Tractorului din Năvodari.

Copilul a fost lăsat de mama sa în grija unei prietene care se juca cu cel mic. La un moment dat, băiatul nu a mai fost de găsit și la ora 16.46 polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la dispariția minorului. Șase minute mai târziu, copilul a fost găsit într-o hazna, iar un alt apel la 112 anunța medicii să intervină la fața locului. Primii au sosit polițiștii, care au preluat băiatul scos în stare inconștientă din hazna și l-au predat pe micuț unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța, pe care l-au întâlnit în orașul Năvodari, în drum spre spital. Timp de o oră, cadrele medicale s-au chinuit să resusciteze băiatul aflat în stop cardio-respirator.

Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Constanța fără puls, inima acestuia având doar activitate electrică. Medicii nu au mai avut ce să facă și au constatat decesul băiatului de doar trei ani. În acest caz polițiștii au deschis o anchetă.

Comentează știrea

adevar
12 mai 2016
adevar

Romania ai agresat straine gravide pana le ai omorat copii . Romania ai vandut straine . Romania suporta consecintele din faptele tale

pentru adevar
3 decembrie 2016
Cara-te

bai strainelor ia carati va voi din romania mars

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9528 secunde