Un avion care aducea omagiu medicilor în lupta cu COVID-19 s-a prăbușit

249
Un avion care aducea omagiu medicilor în lupta cu COVID-19 s-a prăbușit - 2-1589812896.jpg

Articole recomandate

Un incident aviatic s-a produs în Columbia Britanică, unde un avion al patrulei acrobatice a forțelor aeriene canadiene s-a prăbușit, relatează Digi24.


Conform informațiilor oferite de armata canadiană, accidentul soldat cu moartea unui membru al echipajului și rănirea gravă a colegului a avut loc în timpul unui eveniment destinat încurăjării și binedispunerii populației afectate de noul coronavirus.


"Cu inima grea vă anunțăm că un membru al echipajului Snowbirds al forțelor canadiene a decedat și un altul a suferit răni", a anunțat duminică pe Twitter patrula canadiană acrobatică supranumită Snowbirds.


Potrivit CNN, avionul s-a prăbușit la scurt timp după decolare, alături de un alt avion de pe aeroportul Kamloops. Resturi întregi din aparatul de zbor au fost surprinse în flăcări, lângă casa unde s-a prăbușit, reușind să izbucnească și locuința în flăcări.


"Operațiunea Inpirației" era proiectul în care au fost implicate aparatele de zbor ca omagiu canadienilor care se confruntă cu pandemia COVID-19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7826 secunde