Un angajat de la Protecția Copilului, acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 14 ani

183
Un angajat de la Protecția Copilului, acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 14 ani - 112-1567440887.jpg

Articole recomandate

Angajatul unui centru din municipiul Bârlad al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui este acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 14 ani din instituția de ocrotire.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, minora i-a povestit psihologului din centru că a fost agresată, iar acesta a anunțat incidentul la numărul de urgență 112.


"Am fost sesizați la numărul unic de urgență 112 de către psihologul din cadrul unui centru social cu privire la faptul că o minoră a fost victima infracțiunii de agresiune sexuală. Fata a indicat drept autor un angajat al centrului respectiv. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală", a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


DGASPC Vaslui a demarat o anchetă internă care se desfășoară în paralel cu cercetarea polițiștilor, fiind dispusă măsura mutării angajatului respectiv în cadrul altui centru, unde acesta să nu intre în contact cu copii.


"A fost depusă o sesizare la Poliție, iar în paralel s-a dispus demararea unei anchete interne prin corpul de control al instituției. Până la finalizarea cercetărilor, angajatul a fost transferat în cadrul altui serviciu, unde nu intră în contact cu copiii", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8075 secunde