Un an și patru luni închisoare, pentru un consilier din cadrul Oil Terminal

306
Un an și patru luni închisoare, pentru un consilier din cadrul Oil Terminal - arestpozafrum-1386228943.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți inculpați care au fost trimiși în judecată de către DNA Serviciul Teritorial Constanța, în octombrie 2011, s-au ales cu condamnări între un an și patru luni și cinci ani. 


Este vorba despre Ștefan Ene, consilier în cadrul SC OIL TERMINAL SA Constanța - pedeapsă de un an și patru luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență; Mihai Moise, reprezentant în fapt al SC N.A.C. INDUSTRII SRL București - pedeapsă de un an și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență; Marian Toma, director de producție în cadrul SC N.A.C. INDUSTRII SRL București - pedeapsă de cinci ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de cumpărare de influență; Octavian Iulian Natu, fost director al SC PETROTRANS SA Ploiești - pedeapsă de un an și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la infracțiunea de cumpărare de influență și complicitate la trafic de influență. 


Instanța a mai dispus aplicarea pedepselor accesorii față de inculpați și a dispus confiscarea specială de la inculpatul Ene Ștefan a sumei de 40.000 dolari, echivalentul în lei la data plății, conform cursului oficial BNR.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1729 secunde