Un alt președinte de Consiliu Județean, audiat la DNA

110
1
Un alt președinte de Consiliu Județean, audiat la DNA - dnaconcurs-1437748503.jpg

Articole recomandate

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, va fi audiat, azi, la sediul DNA - Structura Teritorială Timiș, fiind luat de acasă, în cursul după-amiezii, după perchezițiile care au avut loc la domiciliul său din comuna Vladimirescu.

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a fost prins în flagrant, de procurorii DNA, în timp ce primea 10.000 de euro mită, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele susțin că acesta este acuzat de trafic de influență pentru acordarea preferențială a unor contracte. Aceleași surse spun că este vorba despre un contract de achiziții publice pentru Spitalul Județean Arad, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Florin Ioh
17 august 2015
Munca

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5568 secunde