Mai multe ştiri online:

Un adolescent și un minor, prinși de polițiști cu peste 200 de kilograme de pește

Ştire online publicată Joi, 31 August 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii secțiilor regionale de poliție transporturi cercetează mai multe persoane care au fost depistate în tip ce pescuiau ilegal sau transportau pește fără documente legale. Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au surprins în flagrant delict două persoane, de 17 și 22 ani, în timp ce transportau aproape 200 de kilograme de pește proaspăt, fără documente legale.


După verificări s-a constatat că peștele provenea din activitatea de pescuit comercial, iar la prinderea lui ar fi fost utilizată o ambarcațiune fără a fi deținute certificate de conducere pentru ambarcațiuni de agrement. De asemenea, pentru peștele transportat nu au fost prezentate autorizație sau licențe de pescuit comercial.


Față de cele două persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuit comercial fără autorizație sau licență și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și conducerea unei nave de o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător.


Peștele a fost ridicat în vederea confiscării și predat unei societăți comerciale de specialitate, iar ambarcațiunea și motorul folosite la săvîrșirea infracțiunilor au fost, de asemenea, ridicate în vederea confiscării. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8309 secunde