Un adolescent a făcut live pe Facebook în timp ce amenința un copil cu cuțitul!

357
Un adolescent a făcut live pe Facebook în timp ce amenința un copil cu cuțitul! - copilamenintatcutitfacebook-1549287137.jpg

Articole recomandate

Poliția îl cercetează pe un adolescent din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, fiind acuzat de violență în familie. Acesta, anul trecut, la începutul lui decembrie 2018, a făcut un LIVE pe Facebook în care îndreaptă un cuțit spre un bebeluș, încercând să obțină cât mai multă atenție din partea internauților, scrie libertatea.ro

În acest sens, chiar amenința că se va sinucide dacă numărul celor ce-l urmăresc nu ajunge la 400 și ia în brațe un bebeluș, după care îndreaptă un cuțit spre el. "Acum îl omor, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac", spunea el, atunci.

Unii useri i-au spus să lase copilul în pace, iar alții chiar au distribuit postarea cu intenția ca Poliția să se sesizeze. "E din Teleorman, Roșiorii de Vede. A făcut live cu cuțitul îndreptat spre copil. Dați mai departe să fie prins", astfel suna unul dintre mesajele distribuite pe Facebook. 


Ulterior, imaginile au fost șterse de pe Facebook. "Având în vedere rezultatele verificărilor efectuate de organele de cercetare penală din cadrul acestei unități de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Persoanele reprezentate în fotografia anexată au fost identificate", este răspunsul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, din 28 ianuarie, la solicitarea Adevărul din 8 decembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde