Video UN ACCIDENT GRAV A BLOCAT TRAFICUL! Un mort și mai mulți răniți!

813
UN ACCIDENT GRAV A BLOCAT TRAFICUL! Un mort și mai mulți răniți! - 23iulietiraccident-1595504302.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul rutier este întrerupt pe DN 22, între localitățile Tulcea și Cataloi, județul Tulcea, după ce s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate. Unul dintre răniți a murit. Traficul rutier a fost oprit întrucât după impact, autotrenul a rămas imobilizat de-a latul pe carosabil.


Potrivit oamenilor legii, un bărbat de aproximativ 60 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 ( Cataloi-Tulcea) a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus.


Pentru a evita impactul cu cele două autovehicule implicate în accident, o femeie de aproximativ 25 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, intrând in coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului, șoferul de 60 de ani a murit, iar o femeie de 50 de ani, pasageră în aceeași mașină, a fost grav rănită. La fel și șoferița de 25 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.65 secunde