UMILITĂ LA SPITAL! UN DOCTOR AR FI REFUZAT SĂ O TRATEZE PE MOTIV CĂ ESTE "BOSCHETĂRIȚĂ"

263
UMILITĂ LA SPITAL! UN DOCTOR AR FI REFUZAT SĂ O TRATEZE PE MOTIV CĂ ESTE

Articole recomandate

Scene revoltătoare la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești! Unitatea sanitară se află într-un scandal provocat de atitudinea medicilor de la Unitatea de Primiri Urgență. O bătrână adusă cu ambulanța la spital ar fi fost dată afară de medicul de gardă pe motiv că este "o boschetăriță", scrie cancan.ro


Întâmplarea a fost relatată într-o postare pe Facebook, care a devenit rapid virală. Martorul susține că bătrâna abia se mai ținea pe picioare. Ea a fost adusă cu ambulanța la Spitalul Județean din Ploiești în data de 31 martie. Femeia ar fi așteptat cinci ore pe la uși, apoi ar fi fost umilită de personalul medical.


"31 martie Spitalul Județean Ploiești, Centru primiri urgențe. O bătrână adusă cu ambulanța și lăsată în sala de așteptare. Orele trec fără ca personalul medical să-i acorde atenție. Cineva îi dă o banană bătrânei apoi niște tineri îi aduc o sticlă cu apă minerală și un pahar de plastic și o ajută să bea, (trei pahare de apă a băut, săraca). Opinia publică se face simțită, iar asistenta de la triaj cheamă o infirmiera să o ducă în sală. Ajutată de doi tineri, o așează pe bătrâna care abia se ținea pe picioare într-un căruț și merge în serviciul de urgență. In sala de așteptare lumea răsuflă ușurată, dupa 5 ore bătranica este băgată în seamă.


Dar minunea a ținut 10 minute după care bătrâna este scoasă din nou în sala de așteptare, iar medicul de la urgențe, un bătrânel cu păr alb, îi atrage atenția asistentei de la triaj să nu îl mai deranjeze căci bătrâna "este o boschetăriță și se va ocupa de ea când și dacă o sa aibă timp". S-a făcut liniște, nimeni nu a mai îndrăznit să comenteze, poate din teamă că vom fi considerați boschertari și alungați din serviciul UPU Ploiești de gardienii care ne urmareau fiecare mișcare", a scris Luiza Ilie în postarea sa pe Facebook.


Cum a reacționat conducerea spitalului


"Deocamdată nu am numele pacientului și nici nu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Medicul de gardă este cel care decide dacă un pacient trebuie sau nu internat. O să verificăm cine a fost de gardă în ziua respectivă și încercăm să identificăm pacientul. Dacă se confirm ceea ce s-a scris pe Facebook, pot spune că atitudinea este de sancționat. Dar trebuie să vorbim cu toți protagoniștii", a declarat Marius Nicolescu managerul Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, pentru adevarul.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4414 secunde