UMC / STUDENȚI REȚINUȚI au recunoscut că au dat MITĂ

1052
UMC / STUDENȚI REȚINUȚI au recunoscut că au dat MITĂ - suspectimitaumc9-1379670545.jpg

Articole de la același autor

La Universitatea Maritimă Constanța, sunt profesori care dacă nu primesc "dreptul", pică studenții pe capete! Acest fapt a fost susținut, în această dimineață, de avocatul Adrian Avram, apărătorul legal al unuia dintre studenții reținuți și a absolventului acuzat de trafic de influență și fals în înscrisuri oficiale. 


"Ei pică examenele, chiar dacă învață. Este bine să treacă pe la intermediat, să plătească 100 de euro, dacă vor să ia 5-ul. Clientul meu a recunoscut, a plătit câte 100 de euro pentru trei examene. Deocamdată așa se preconizează, doar la materiile profesorului reținut, dar știți cum este vorba aceea «hoțul neprins, negustor cinstit» (n.r. a afirmat avocatul referitor la posibilitatea de a fi și alți profesori care pretind sume de bani pentru promovarea examenelor). Banii i-a dat printr-un intermediar «Ștefan»", a declarat avocatul. 
Potrivit acestuia, atât studentul pe care-l reprezintă în fața instanței, cât și alți studenți au recunoscut în fața anchetatorilor că au plătit pentru promovarea examenelor, subliniind însă că erau nevoiți!




În schimb, atât profesorul Emilian Costache, cât și absolventul Florin Dumitru Merăuță au refuzat să facă declarații. În ceea ce privește modul în care proceda absolventul Florin Dumitru Merăuță, anchetatorii spun că mergea la examene în locul studenților, după ce în prealabil înlocuia fotografiile de pe carnete. Acesta era foarte bine pregătit, promova examenele în locul studenților, iar acțiunile lui erau făcute fără știrea profesorilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Care era traseul MITEI la UMC
Pagina a fost generata in 0.563 secunde