€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Ultimul salt! A murit unul dintre cei mai respectați militari parașutiști

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Doliu în lumea parașutismului militar. A încetat din viață unul dintre cei mai respectați ofițeri ai acestei arme, col. (r) Viorel Moldovan, anunță Parașutismul Românesc.

Timpul nu iartă pe nimeni - Col. (r) Viorel Moldovan a plecat la cele veșnice prea repede.

Unul dintre cei mai respectați militari din Câmpia Turzii, colonel Viorel Moldovan, a decolat definitiv la escadrila din Ceruri. În cariera sa, Viorel Moldovan a fost comandantul Batalionului 62 parașutiști din Câmpia Turzii. Spre finalul carierei sale impresionante, colonelul Viorel Moldovan a coordonat Biroul de Conducere Acțiuni Antiteroriste din Direcția de Operații București.

Decesul său lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat, astfel că deplângem plecarea sa prematură și nedreaptă din rândul nostru.

Dumnezeu să-l ierte!

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3146 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7886 secunde