€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Ultimul salt! A murit unul dintre cei mai respectați militari parașutiști

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Doliu în lumea parașutismului militar. A încetat din viață unul dintre cei mai respectați ofițeri ai acestei arme, col. (r) Viorel Moldovan, anunță Parașutismul Românesc.

Timpul nu iartă pe nimeni - Col. (r) Viorel Moldovan a plecat la cele veșnice prea repede.

Unul dintre cei mai respectați militari din Câmpia Turzii, colonel Viorel Moldovan, a decolat definitiv la escadrila din Ceruri. În cariera sa, Viorel Moldovan a fost comandantul Batalionului 62 parașutiști din Câmpia Turzii. Spre finalul carierei sale impresionante, colonelul Viorel Moldovan a coordonat Biroul de Conducere Acțiuni Antiteroriste din Direcția de Operații București.

Decesul său lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat, astfel că deplângem plecarea sa prematură și nedreaptă din rândul nostru.

Dumnezeu să-l ierte!

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7381 secunde