Ultima etapă de pregătire a promoției 2013 de maiștri militari de marină

144
Ultima etapă de pregătire a promoției 2013 de maiștri militari de marină - maistrimilitarifortelenavale-1372677594.jpg

Articole de la același autor

40 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari de Marină "Amiral Ion Murgescu" din anul al II-lea de studiu desfășoară, până pe 12 iulie, stagiul la bordul navelor militare. Stagiul la nave este ultima etapă a pregătirii profesionale a maiștrilor militari, care se derulează pe parcursul a doi ani de studiu în diferite specialități tehnice de marină. 

După executarea stagiului la nave, elevii vor susține examenele de absolvire, urmând ca la sfârșitul lunii iulie să primească gradul de maistru militar clasa a V-a și repartiția pentru prima funcție în Forțele Navale Române.

Reamintim că în această perioadă au loc înscrierile candidaților pentru cele 30 de locuri scoase la concurs, din care 28 pentru candidați băieți și două locuri pentru candidați fete, în specialitățile timonier și tehnică de navigație navală, arme sub apă, artilerie navală și antiaeriană, motoare și instalații electrice navale și opt locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne, în specialitățile timonier și tehnică de navigație navală și motoare și instalații electrice navale.

Concursul de admitere se va organiza în perioada 28 iulie - 01 august 2013. Absolvenții de liceu, cu vârsta maximă de 28 de ani, se pot înscrie la concurs prin Birourile de Informare - Recrutare din cadrul Centrelor Militare Județene, pentru locurile aparținând Ministerului Apărării Naționale și la Inspectoratele Județene de Poliție, pentru locurile Ministerului Afacerilor Interne. Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" vine în sprijinul candidaților, organizând la sediul instituției consultații de pregătire gratuită la materiile de examen, matematică și fizică, în fiecare marți și joi, între orele 13.30-15.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8289 secunde