Ucrainean reținut de polițiști după ce a traversat Dunărea înot

269
Ucrainean reținut de polițiști după ce a traversat Dunărea înot - ucrainean-1499075799.jpg
Polițiștii de frontieră tulceni au depistat un cetățean ucrainean care a trecut ilegal frontiera de stat, din R. Ucraina în România, traversând fluviul Dunărea înot, cu scopul de a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.


Duminică, în jurul orei 12.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia a identificat, in apropierea brațului Chilia al Dunării, un bărbat care se deplasa spre localitatea Chilia si care nu isi justifica prezenta în zonă. Deoarece persoana nu avea documente de identitate, avea îmbrăcămintea udă si vorbea doar limbă rusă, persoana a fost condusă la sediul unității în vederea continuării cercetărilor.


Astfel, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a traversat înot fluviul Dunarea, de pe malul ucrainean pe cel românesc, cu ajutorul unor camere pentru anvelope auto. Ajuns la mal, bărbatul s-a deplasat către localitatea Chilia, moment în care a fost reținut de către polițiștii de frontieră. Din declarațiile celui în cauză a reieșit faptul că este cetățean ucrainean, în vârstă de 41 de ani și a trecut ilegal frontiera deoarece dorea sa ajungă într-un stat din Spatiul Schengen, să muncească. 


Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând să fie predată autorităților ucrainene pentru continuarea cercetărilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8892 secunde