Ucis de tren în stația CF Palas

339
Ucis de tren în stația CF Palas - tren-1343252270.jpg
Un bărbat a murit, ieri dimineață, lovit de tren, în zona Palas, din Constanța.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Transporturi Constanța, la ora 8,10, polițiștii de la TF Palas au fost anunțați prin 112 că trenul interregio 1944-1 Satu Mare - Mangalia a surprins în gabaritul căii ferate și lovit un bărbat. La fața locului, s-a deplasat de urgență o echipă operativă a Poliției, dar și una aparținând SMURD, care au constatat că victima avea o gaură imensă în piept, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat. Asupra victimei nu a fost găsit niciun document, astfel că polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili identitatea acesteia.

Bărbatul avea 1,65 - 1,70 metri, aproximativ 70 de kg, era brunet, tuns scurt, cu mustață, iar fața - ovală; era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, cu pantaloni de trening de culoare albastră și era desculț. Nu există suspiciuni cu privire la cauzele care au condus la deces.

Oamenii legii spun că persoana decedată este foarte posibil să provină din rândul persoanelor fără adăpost din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Mai 2012
Stire din Eveniment : Tragedie la Murfatlar
Miercuri, 23 Mai 2012
Stire din Actual : Grav accident feroviar, în India
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde