Crimă deslușită

Ucis de soție și amantul ei! Omul de afaceri constănțean a sfârșit drogat și sufocat cu o pungă

1571
3
Ucis de soție și amantul ei! Omul de afaceri constănțean a sfârșit drogat și sufocat cu o pungă - sotiesirian136152100-1429202020.jpg

Articole de la același autor

Detalii uimitoare apar în cazul sirianului stabilit în Constanța. Omul de afaceri, administratorul hotelului Majestic din Olimp, găsit mort în portbagajul mașinii sale, la sfârșitul săptămânii trecute, în București, a fost omorât chiar de propria-i soție, aceasta fiind ajutată de amantul ei. Cei doi și-au recunoscut fapta.

Săptămâna trecută, o crimă avea să zguduie Constanța, dar și Bucureștiul. Mai mulți muncitori care lucrau în Capitală, în zona Pante-

limon au vrut să repare trotuarul, însă nu reușeau din cauza unui autoturism parcat și lăsat abandonat de câteva săptămâni în locul respectiv. Când s-au apropiat de mașină, vrând să o mute din loc, muncitorii au simțit un miros înțepător, așa că s-au speriat și au sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit, în portbagajul unui Opel cu numere de Constanța trupul neînsuflețit al unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție. Oamenii legii l-au identificat imediat ca fiind Moustafa Haj Saleh, de 52 de ani, un cunoscut om de afaceri stabilit în Constanța, care însă avea afaceri și în București. Cadavrul a fost găsit în poziția fetusului, cu genunchii la piept, îmbrăcat în costum și pus într-un geamantan și înfășurat într-o folie de plastic. Imediat a fost anunțată familia bărbatului, mai exact soția acestuia, Andreea Maria Pătrașcu, care locuia în București. Aceasta le-a spus anchetatorilor că nu și-a mai văzut soțul din luna decembrie și că a anunțat autoritățile, dându-l dispărut. Totuși, oamenii legii nu au înțeles de ce în momentul în care soția a anunțat dispariția bărbatului a insistat în mod expres să nu fie distribuită poza lui la persoane dispărute. 

Medicii legiști au examinat cadavrul și au descoperit mici scoriații pe trupul neînsuflețit, însă care nu ar fi putut să-i provoace moartea omului de afaceri. Din această cauză, anchetatorii au luat în calcul varianta asfixierii sau a otrăvirii. O săptămână mai târziu aveau să afle că ambele variante au fost valabile în acest caz…

L-au omorât pentru bani

În noaptea de miercuri spre joi, soția omului de afaceri, Andreea Pătrașcu, dar și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți de procurori. După ore de audieri, cei doi au recunoscut că l-au omorât pe sirianul stabilit în Constanța.

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că în noaptea crimei l-a invitat pe soțul ei la cină, la apartamentul din București, deși cei doi se aflau în proces de divorț. Femeia spune că i-a pus soțului zeci de somnifere (Diazepam) în mâncare și băutură, iar apoi, după ce a adormit, a ajutat-o amantul său să îl sufoce cu o pungă pe care cei doi i-au pus-o omului de afaceri pe față. Apoi, sirianul a fost pus în portbagajul mașinii sale și a fost abandonat pe o stradă la întâmplare de cei doi. 

La rândul său, bărbatul a precizat că el doar a ajutat-o pe iubita sa să pună cadavrul în geantă, să îl pună în autoturismul sirianului și să îl transporte pe Șoseaua Pantelimon. Cei doi ar fi recunoscut că l-au ucis pe bărbat în luna decembrie a anului trecut.

Anchetatorii spun că motivul crimei l-ar fi constituit averea omului de afaceri. Însă cei doi soți nu aveau probleme cu banii, ea fiind consilier pentru relații internaționale în cadrul Ministerului Muncii. Iubitul femeii ar fi lucrat ca director al unei firme de consultanță și este absolvent al Facultății de Drept, dar și al seminarului Teologic București. 

Comentează știrea

Silviu
17 aprilie 2015
Aceasta este o crima in care deja s-au clarificat multe probleme.

Mult mai neclare sunt lucrurile in privimta fetei de 15 ani ucisa de acel preot in Mamaia. Am citit articolul publicat ieri in Cuget (Cum își agăța clienții minora ucisă în Mamaia: "Damă reală, cu sâni mari și corp suplu!") si marturisesc ca am fost surprins si m-a pus pe ginduri al 3-lea comentariu : Crimă bestiala, făcută cu PREMEDITARE si cu un sadism greu de imaginat. Argumentele din acel comentariu par logice, in orice caz mult mai logice decit orice incercare ridicola a criminalului de a-si justifica crima prin faptul ca ea i-a mai cerut ceva bani.

raluca
17 aprilie 2015
@ silviu

am citit comentariul la care faci trimitere., l-am accesat de pe pagina asta de ziar din partea dreapta. intr-adevar, argumenentele celui de la comentariul 3 par logice. ciudat mi s-a parut si ceea ce scria in privinta jertfirii pruncilor in perioada de inceput a crestinismului. deasemenea, eu tind sa cred ca e adevarat si ceea ce spune preotul care a scris comentariul 5.

Carmen
17 aprilie 2015
@ 1 si 2

Am accesat si eu articolul cu fata de 15 ani din partea dreapta-jos a paginii, deci cel din 16 aprilie (nu cel din 15 aprilie). Acum, dupa ce am citit acel comentariu, si eu sunt de parere ca acel popa a premeditat crima.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5059 secunde