UCIS DE ETNOBOTANICE, LA DOAR 26 DE ANI

321
UCIS DE ETNOBOTANICE, LA DOAR 26 DE ANI - etnobotanicestirineamt-1466626946.jpg
Zi grea pentru angajații Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Un tânăr de 26 de ani, cunoscut drept consumator de produse etnobotanice, a murit marți, după ce inima sa a încetat să mai bată, scrie realitatea.net



Cadrele medicale de pe UPU s-au luptat zeci de minute să îl readucă la viață pe tânăr, însă inima acestuia a cedat. Bărbatul, originar din București, ar fi fost adus de părinți la Buzău, pentru a-l îndepărta din anturajul nefast în care deprinsese nocivul obicei.

După o perioadă în care nu ar mai fi consumat substanțe etnobotanice, miercuri dimineață, tânărul s-a simțit rău dimineață și a fost adus la Urgențe. În zadar s-au chinuit medicii să îl resusciteze, pentru că, în jurul orei 17:00, acesta a încetat din viață.

Vânzarea produselor etnobotanice este interzisă în magazinele din România, însă consumul în rândul tinerilor nu a fost eradicat. Anual, aceste substanțe fac sute de victime și nu puține sunt cazurile în care consumatorii își pierd viața sau se aleg cu afecțiuni greu de tratat.

Sursa: reportezbuzoian.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0105 secunde