Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în arest

39170
Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în arest - timis1000x600-1560149584.jpg

Articole recomandate

Ionel Marcel Lepa, ucigașul polițistului Cristian Amariei, s-a spânzurat cu un cearșaf, în Penitenciarul "Popa Sapca" din Timișoara. Medicii au încercat fără succes să-l resusciteze. La penitenciar s-a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.


Ionel Marcel Lepa era închis singur în camera de arest și a fost descoperit de angajații penitenciarului în jurul orei 6.30. Bărbatul s-a spânzurat în baia celulei. Personalul medical al penitenciarului a fost cel care a intervenit în prima fază, până la sosirea unui echipaj de ambulanță.

"Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deținutului Marcel Lepa, care a săvârșit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului", potrivit unui comunicat de presă.

Criminalul polițistului Cristian Amariei, din Recaș, era încarcerat la penitenciarul din Timișoara pentru că are de ispășit o pedeapsă de patru ani și jumătate pentru tâlhărie. Vineri, magistrații Tribunalului Timiș emiseseră un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Marcel Lepa , fiind cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

La audierile de vineri, Ionel Marcel Lepa le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să-l ucidă pe Cristian Amariei, ci a vrut să tragă în zona picioarelor. L-a nimerit în partea superioară a trupului. De asemenea, Lepa a spus că regretă fapta și a transmis condoleanțe familiei polițistului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4388 secunde