Ucigașul cu BMW pentru prima oară liber în fața judecătorilor!

397
Ucigașul cu BMW pentru prima oară liber în fața judecătorilor! - radupopescu-1330613880.jpg
Astăzi, la Judecătoria Constanța a avut loc o nouă înfățișare în procesul în care Radu Popescu este acuzat că l-a omorât, la data de 26 noiembrie 2011, într-un accident rutier produs pe strada Mircea cel Bătrân, pe fostul fotbalist Vasile Luban, de 71 de ani. Popescu era băut și drogat, și a și fugit de la locul accidentului.

Pentru prima oară, Radu Popescu a apărut în fața magistraților fără a purta cătușele la mâini, iar asta pentru că, beneficiind de un viciu de procedură, săptămâna trecută el a fost eliberat din arest. Așa se face că judecătorul Mihaela Lavinia Cîrciumaru a dat ochii, ieri, cu cel pe care l-a eliberat din greșeală și în cazul căruia, deși, teoretic, dispusese menținerea în arest, practic, prin faptul că a omis să treacă dispozitivul de ședință, i-a semnat, de fapt, ieșirea din spatele gratiilor.

Magistrații au audiat-o, astăzi, pe soția lui Vasile Luban, sora acesteia și cumnatul ei. Toate cele trei persoane au povestit cât de greu le este să treacă peste pierderea suferită prin trecerea în neființă a lui Vasile Luban. Următorul termen de judecată va avea loc la data de 8 martie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3681 secunde